Pohádkový karneval

Datum | 28.2.2017

V neděli 26.2. se ledečská Sokolovna proměnila v říši pohádek.  O půl třetí děti a jejich blízké přivítaly pohádkové bytosti. Soutěžemi a tancem děti provázel Křemílek a Vochomůrka, Zlatovláska a Jiřík, Rumcajs a Manka, Šípková Růženka s princem, čarodějnice a svižné kovbojky. Za jejich pomoci si hrálo a tančilo mnoho další pohádkových postav a zvířátek. Mohli jste vidět krásné princezny, čarodějnice a kouzelníky, berušky, dráčka, skřítka, piráty, víly, bílou paní, koťátka, indiána,  navštívilo nás i několik policistů, hasič, záchranář a Spider-Man.
Kromě tance děti hledaly cestu lesem Řáholcem, tvořily studánky, přetahovaly se lanem a podlézaly pod překážkami, v královské zahradě sbíraly vzácná barevná zrníčka a hledaly poklad.
Děti se těšily na vyhlášení bohaté tomboly, za kterou děkujeme dárcům. Každý lístek znamenal drobný dárek. První cenu- dort si odnesla sličná rusalka.
Občas slýcháváme o sobectví a zlé vůli. Zde skupina dobrovolníků obětavě připravila příjemný a kultivovaný program pro nejmenší a jejich blízké, kteří se jim odměnili velkou účastí, slušným a ohleduplným chováním, zářícíma očima a úsměvy.

M. Sklenář; Foto: S.Fiala

Sdílet na sociálních sítích ...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Print this page
Print