Minitábor 2016

Datum | 27.7.2016

Letošní minitábor proběhl od 13. – 15. července a tentokrát jsme se vydali na Podivuhodnou Pouť Pouští. Cesta byla plná nástrah. Už ve středu jsme poznali, jak je těžké získat v poušti kapku vody. Zjistili jsme, jak je důležité společenství a že na některé věci člověk sám nestačí (nejen v poušti 🙂 ). Čekal nás i dvanáctihlavý drak, kterého jsme díky našim štítům a radě od Drakobijce porazili.
Ve čtvrtek jsme se už o nedostatek vody bát nemuseli. Přes celodenní déšť se nám však podařilo překonat kritické pásmo a došli jsme až k hradu. Hradní paní byla velmi štědrá a nechala pro nás připravit hostinu. Nejen, že jsme se dobře najedli, ale dostali jsme také pozvání do tvořivých a herních komnat.
Po celou dobu tábora nás doprovázelo plnění pouštních bobříků. Minitáborníci mohli ulovit pouštního bobříka mlčení, znalostní, dobrých skutků, zručnosti a v pátek nás čekal pouštní bobřík odvahy. Na to, jak (NE)lehké bylo pouštní bobříky získat, se musíte zeptat minitáborníků. 🙂
Cílem naší cesty byla studna, ve které se každý vidí takový, jaký opravdu je a tak jsme měli velkou radost, že se nám povedlo doputovat až k ní a měli jsme možnost do ní nahlédnout.
Děkuji všem minitáborníkům, rodičům za jejich důvěru a skvělým vedoucím za jejich práci! 🙂

Anička V.

Sdílet na sociálních sítích ...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Print this page
Print