Dětský karneval

Datum | 19.2.2012

V neděli devatenáctého února, se sešli mládežníci a tým ze společenství rodin naší farnosti už v čase oběda, aby připravili vše potřebné, a že toho nebylo málo. Narovnat stoly, přinést židle, rozložit ubrusy, a to hlavní. aby se děti cítily jako v pohádce, vyzdobit celý sál. Po druhé hodině sokolovna oživla. Po roce totiž opět začal FARNÍ DĚTSKÝ KARNEVAL.
Duchovním slůvkem ho uvedl P.Jan Bárta a poté už patřil parket jen dětem a „motýlkům“, kteří se za zvuků písně:“Chytila jsem na pasece motýlka“vyklubali z barevné housenky. Po tanci ve věkových skupinkách přišlo dlouho očekávané vyhlášení nejlepších masek a nejšikovnějších tanečníků. Porotě z řad rodičů děkujeme, neboť to pro ní nebylo vůbec lehké. Krásnými maskami a šikovnými dětmi se to v sokolovně jen hemžilo. Slosovatelné ceny (řetízek, výborný dort nebo míč) získaly své nové vlastníky a tombola byla rozdána do posledního lístečku. Následovala soutěž „pták Ohnivák“o sladké bonbony nebo přetahování, při kterém změřily síly princezny, berušky a andílci proti drakům, rytířům a mušketýrům. Děti i jejich rodiče tak mohli společně prožít příjemné odpoledne a rozloučit se s masopustem.
Velké díky patří „cukrářkám“ z naší farnosti, které na toto odpoledne upekly výborné buchty, DJ Blackovi, který provázel odpoledne hudbou a v neposlední řadě všem motýlům:)

Anna Veletová a Josef Převor

Sdílet na sociálních sítích ...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Print this page
Print